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Food Science Nutrition - 2023 - Abdollahzadeh - Comparison of the effect of hydroxyl propyl methyl cellulose pectin and.pdf 638,43KB
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1000 Titel
  • Comparison of the effect of hydroxyl propyl methyl cellulose, pectin, and concentrated raisin juice on gluten-free bread based on rice and foxtail millet flour
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6473431
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Abdollahzadeh - Comparison of the effect of hydroxyl propyl methyl cellulose pectin and.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 638,43KB
4 MD5 864d29f8a0ab3b745ca472f5c7e39d98
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6473432.rdf
1000 Erstellt am 2024-03-08T13:30:37.369+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6473432
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-03-08T13:31:50.112+0100
1000 Interner Name frl:6473432
1000 Objekt bearb. Fri Mar 08 13:31:02 CET 2024
1000 Vgl. frl:6473432
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6473432 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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