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Food Science Nutrition - 2023 - Aydemir - Characterization of phenolic components of black teas of different origins and.pdf 2,28MB
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1000 Titel
  • Characterization of phenolic components of black teas of different origins and the effect of brewing duration on quality properties
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6473450
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Aydemir - Characterization of phenolic components of black teas of different origins and.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 2,28MB
4 MD5 c683947c9c33db6f7ed51ddc9fa62f28
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6473451.rdf
1000 Erstellt am 2024-03-11T12:34:32.161+0100
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6473451
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-03-11T12:35:33.486+0100
1000 Interner Name frl:6473451
1000 Objekt bearb. Mon Mar 11 12:34:58 CET 2024
1000 Vgl. frl:6473451
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6473451 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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