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Food Science Nutrition - 2023 - Fan - Storage stability and shelf‐life of soymilk obtained via repeated boiling and.pdf 2,33MB
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1000 Titel
  • Storage stability and shelf-life of soymilk obtained via repeated boiling and filtering: A predictive model
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6482963
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Fan - Storage stability and shelf‐life of soymilk obtained via repeated boiling and.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 2,33MB
4 MD5 a3607203c2a68404290fab5dcead2d06
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6482965.rdf
1000 Erstellt am 2024-06-04T12:04:33.418+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6482965
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet Tue Jun 04 12:05:46 CEST 2024
1000 Interner Name frl:6482965
1000 Objekt bearb. Tue Jun 04 12:05:02 CEST 2024
1000 Vgl. frl:6482965
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6482965 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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