Download
Food Science Nutrition - 2023 - Vanaki - The effect of aqueous extract of Arctium lappa root on the survival of.pdf 2,85MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • The effect of aqueous extract of Arctium lappa root on the survival of Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium bifidum Bb-12 and sensorial and physicochemical properties of synbiotic yogurt
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6483022
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Vanaki - The effect of aqueous extract of Arctium lappa root on the survival of.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 2,85MB
4 MD5 33b09abef2c2c1b47b3c2696f6230cf0
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6483023.rdf
1000 Erstellt am 2024-06-10T11:16:19.471+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6483023
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-06-10T11:17:41.501+0200
1000 Interner Name frl:6483023
1000 Objekt bearb. Mon Jun 10 11:17:06 CEST 2024
1000 Vgl. frl:6483023
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6483023 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source