Download
Food Science Nutrition - 2023 - Zhang - Anthocyanins from Lycium ruthenicum Murray attenuates high‐fat diet‐induced.pdf 10,89MB
WeightNameValue
1000 Titel
  • Anthocyanins from Lycium ruthenicum Murray attenuates high-fat diet-induced hypercholesterolemia in ApoE−/− mice are related to the modulation of gut microbiota and the ratio of conjugated to unconjugated bile acids in fecal bile acid profile
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6483030
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2023 - Zhang - Anthocyanins from Lycium ruthenicum Murray attenuates high‐fat diet‐induced.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 10,89MB
4 MD5 f74b60b80608221977f831d984e95e85
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6483031.rdf
1000 Erstellt am 2024-06-11T11:01:57.797+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6483031
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2024-06-11T11:03:06.586+0200
1000 Interner Name frl:6483031
1000 Objekt bearb. Tue Jun 11 11:02:31 CEST 2024
1000 Vgl. frl:6483031
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6483031 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

View source