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Food Science Nutrition - 2025 - Thiam - Improvement of Iron and ‐Carotene Bioaccessibility in Complementary Foods .pdf 312,41KB
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1000 Titel
  • Improvement of Iron and β-Carotene Bioaccessibility in Complementary Foods: Biofortification of Local Crops With Organic Residual Products and Microorganisms
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6526155
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2025 - Thiam - Improvement of Iron and ‐Carotene Bioaccessibility in Complementary Foods .pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 312,41KB
4 MD5 3b2c5a6d77e91dbd4127fbc088747363
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6526156.rdf
1000 Erstellt am 2025-09-02T13:27:03.671+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6526156
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2025-09-02T13:27:34.052+0200
1000 Interner Name frl:6526156
1000 Objekt bearb. Tue Sep 02 13:27:17 CEST 2025
1000 Vgl. frl:6526156
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6526156 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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