Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2019
[x]
Sacherschließung
starter culture
(1)
quality characteristics
(1)
palpebral closing time
(1)
muffin
(1)
kimchi by‐product
(1)
juice fermentation
(1)
insomnia
(1)
immobility
(1)
hypocholesterolemic effect
(1)
hypercholesterolemic rat
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Muffins enriched with dietary fiber from kimchi by‐product: Baking properties, physical–chemical properties, and consumer acceptance
2019 .
Heo, Yena
|
Kim, Min-Joo
|
Lee, Jo-Won
|
Moon, BoKyung
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Characterization of juice fermented with Lactobacillus plantarum EM and its cholesterol‐lowering effects on rats fed a high‐fat and high‐cholesterol diet
2019 .
Jeon, Yu Bin
|
Lee, Jae-Joon
|
Chang, Hae Choon
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Sleep-inducing effect of Passiflora incarnata L. extract by single and repeated oral administration in rodent animals
2019 .
Kim, Gwang-Ho
|
Kim, Yehlim
|
Yoon, Sunmi
|
Kim, Sung-Jo
|
Yi, Sun Shin
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article