Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • 2019 [x]

Sacherschließung

  • starter culture (1)
  • quality characteristics (1)
  • palpebral closing time (1)
  • muffin (1)
  • kimchi by‐product (1)
  • juice fermentation (1)
  • insomnia (1)
  • immobility (1)
  • hypocholesterolemic effect (1)
  • hypercholesterolemic rat (1)

Publikationstyp

  • Artikel (3)

Medium

Erscheinungsjahr

Institution

3 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Muffins enriched with dietary fiber from kimchi by‐product: Baking properties, physical–chemical properties, and consumer acceptance

    2019 . Heo, Yena | Kim, Min-Joo | Lee, Jo-Won | Moon, BoKyung

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Characterization of juice fermented with Lactobacillus plantarum EM and its cholesterol‐lowering effects on rats fed a high‐fat and high‐cholesterol diet

    2019 . Jeon, Yu Bin | Lee, Jae-Joon | Chang, Hae Choon

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Sleep-inducing effect of Passiflora incarnata L. extract by single and repeated oral administration in rodent animals

    2019 . Kim, Gwang-Ho | Kim, Yehlim | Yoon, Sunmi | Kim, Sung-Jo | Yi, Sun Shin

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article