Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
2020
[x]
particle size
[x]
Sacherschließung
sweet potato leaves
(1)
suspension stability
(1)
surface activity
(1)
pasture
(1)
nano lipid carrier
(1)
n-alkane
(1)
markers
(1)
low-fat milk
(1)
index of nutritional quality
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Kapitel
(1)
Medium
Erscheinungsjahr
Institution
Leibniz-Institut für Nutztierbiologie
(1)
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
The emulsifying and foaming properties of Amuniacum gum (Dorema ammoniacum) in comparison with gum Arabic
2020 .
Ebrahimi, Behzad
|
Homayouni Rad, Aziz
|
ghanbarzadeh, babak
|
Torbati, Mohammadali
|
Falcone, Pasquale M.
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Conjugated linoleic acid loaded nanostructured lipid carrier as a potential antioxidant nanocarrier for food applications
2020 .
Hashemi, Fatemeh Sadat
|
Farzadnia, Farin
|
Aghajani, Abdoreza
|
Ahmadzadeh NobariAzar, Farnaz
|
pezeshky, akram
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Feed and water intake
2020 .
Danesh Mesgaran, Sadjad
|
Kuhla, Björn
|
Humphries, David
|
Weisbjerg, Martin
|
Lund, Peter
|
Kennedy, Emer
|
O'Donovan, Michael
|
Liddane, Michelle
|
Galvin, Norann
|
Dijkstra, Jan
|
Baumont, René
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Chapter
Optimization of the formula and processing of a sweet potato leaf powder-based beverage
2020 .
Luo, Dan
|
Mu, Tai-Hua
|
Sun, Hongnan
|
Chen, Jingwang
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article