Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Online-Volltext
[x]
Olive oil
[x]
Sacherschließung
Quality
(2)
Yield
(1)
Validation
(1)
Ultrasound
(1)
UV-Vis spectroscopy
(1)
Sensory defects
(1)
Optimization
(1)
NIRS
(1)
Low-field NMR relaxometry
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
2017
(4)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Rapid NIR determination of alkyl esters in virgin olive oil
2017 .
Cayuela, José Antonio
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of ultrasound on olive oil extraction and optimization of ultrasound-assisted extraction of extra virgin olive oil by response surface methodology (RSM)
2017 .
Aydar, Alev
|
BAGDATLIOGLU, NERIMAN
|
köseoglu, oya
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Detection of olive oil adulteration by low-field NMR relaxometry and UV-Vis spectroscopy upon mixing olive oil with various edible oils
2017 .
Ok, Salim
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
A study of the differences between trade standards inside and outside Europe
2017 .
García González, Diego
|
Tena, Noelia
|
Romero, Inmaculada
|
Aparicio Ruiz, Ramón
|
Morales, Maria Teresa
|
Aparicio, Ramon
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article