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Publikationstyp

  • Artikel (3)

Medium

Erscheinungsjahr

  • 2017 (1)
  • 2016 (2)

Institution

  • Leibniz-Zentrum für Agrarlandschaftsforschung (3)
3 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Phytohormones and Beneficial Microbes: Essential Components for Plants to Balance Stress and Fitness

    2017 . Alqarawi, Abdulaziz | Abd_Allah, Elsayed F. | Hashem, Abeer | Egamberdieva, Dilfuza | Wirth, Stephan

  • 2017
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Comparing symbiotic performance and physiological responses of two soybean cultivars to arbuscular mycorrhizal fungi under salt stress

    2016 . Hashem, Abeer | Abd_Allah, Elsayed Fathi | Alqarawi, Abdulaziz A. | Wirth, Stephan | Egamberdieva, Dilfuza

  • 2016
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Role of calcium in AMF-mediated alleviation of the adverse impacts of cadmium stress in Bassia indica [Wight] A.J. Scott

    2016 . Hashem, Abeer | Abd_Allah, Elsayed Fathi | Alqarawi, Abdulaziz A. | Malik, Jahangir Ahmad | Wirth, Stephan | Egamberdieva, Dilfuza

  • 2016
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article