Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • total phenolic content [x]
  • antioxidant activity [x]

Sacherschließung

  • total anthocyanin content (1)
  • sucrose (1)
  • submerged liquid fermentation (1)
  • response surface methodology (1)
  • probiotic beverage (1)
  • okara (1)
  • mung bean sprouts (1)
  • metabolomics (1)

Publikationstyp

  • Artikel (3)

Medium

Erscheinungsjahr

  • 2020 (1)
  • 2019 (2)

Institution

3 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Effects of submerged liquid fermentation of Bacillus subtilis WX-17 using okara as sole nutrient source on the composition of a potential probiotic beverage

    2020 . Mok, Wai Kit | Tan, Yong Xing | Lyu, Xiao Mei | Chen, Wei Ning

  • 2020
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Sucrose treatment of mung bean seeds results in increased vitamin C, total phenolics, and antioxidant activity in mung bean sprouts

    2019 . Wei, Yingying | Wang, Xingxing | Shao, Xingfeng | Xu, Feng | Wang, Hongfei

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Simultaneous optimization of the acidified water extraction for total anthocyanin content, total phenolic content, and antioxidant activity of blue honeysuckle berries (Lonicera caerulea L.) using response surface methodology

    2019 . Li, Fengfeng | Zhao, Hengtian | Xu, Ruiru | Zhang, Xiuling | Zhang, Wentao | Du, Meiling | Liu, Xiaochen | Fan, Lili

  • 2019
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article