Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
extraction
[x]
Sacherschließung
antioxidant activity
(3)
superfine grinding
(1)
nutrition and flavor composition
(1)
green tea
(1)
dietary supplement
(1)
anti‐inflammatory
(1)
antiproliferative
(1)
Tetrastigma hemsleyanum
(1)
Cynanchum
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(2)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Nutrition and aroma challenges of green tea product as affected by emerging superfine grinding and traditional extraction
2020 .
Peng, Pai
|
Wang, Linlin
|
shu, Guowei
|
Li, Jianke
|
Chen, Li
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Selection of solvent for extraction of antioxidant components from Cynanchum auriculatum, Cynanchum bungei, and Cynanchum wilfordii roots
2019 .
Wu, Cheng-Dong
|
Zhang, Ming
|
He, Ming-Tao
|
Gu, Min-Feng
|
Lin, Mei
|
ZHANG, Gen
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The influence of the extraction method on bioactivity of the root of Tetrastigma hemsleyanum
2019 .
Liu, Yangyang
|
Ye, Xiang
|
Li, Yonglu
|
Chu, Qiang
|
Yu, Lushuang
|
Chen, Wen
|
Jia, Ruoyi
|
Jiang, Yong
|
Zheng, Xiaodong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article