Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
polysaccharides
[x]
polyphenols
[x]
Sacherschließung
sedas del maíz
(1)
razas de maíz mexicanas
(1)
polisacáridos
(1)
polifenoles
(1)
peptides
(1)
nucleotides
(1)
mushroom soup
(1)
hyperglycemia
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Online-Volltext
(1)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Inhibitors of α-amylase and α-glucosidase: Potential linkage for whole cereal foods on prevention of hyperglycemia
2020 .
Gong, Lingxiao
|
Feng, Danning
|
Wang, Tianxi
|
Ren, Yuqing
|
Liu, Yingli
|
Wang, Jing
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Domestic cooking methods affect nutrient, phytochemicals, and flavor content in mushroom soup
2019 .
Sun, Yujing
|
Lv, Feiyan
|
Tian, Jinhu
|
Ye, Xing Qian
|
Chen, Jianchu
|
Sun, Peilong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Compositional and free radical scavenging properties of Zea mays female inflorescences (maize silks) from Mexican maize landraces
2017 .
Mendoza-López, María L.
|
Alvarado-Díaz, Carla S.
|
Pérez-Vega, Samuel B.
|
Leal-Ramos, Martha Y.
|
Gutiérrez-Méndez, Nestor
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article