Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
wheat starch
(1)
water retention ability
(1)
water dynamics
(1)
ultrasound-assisted osmotic dehydration
(1)
texture
(1)
textura
(1)
retrogradation
(1)
nutrient composition
(1)
icefish
(1)
gelatinization
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Online-Volltext
(1)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of cold air dehydration on icefish water dynamics and macromolecular oxidation measured by low-field nuclear magnetic resonance and magnetic resonance imaging
2020 .
Zhu, Yingying
|
Zhang, Li
|
Lin, Zhuyi
|
Zhang, Zhonghui
|
Cao, Yeting
|
Ru, Hua
|
Yan, Jun
|
Li, Shuxian
|
Li, Zhong
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of Artemisia sphaerocephala Krasch polysaccharide on the gelatinization and retrogradation of wheat starch
2019 .
Li, Xiaowen
|
Li, Junjun
|
Yin, Xiuxiu
|
Wang, Xiaolong
|
Ren, Tian
|
Ma, Zhen
|
Li, xiaoping
|
Hu, Xinzhong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comparison of osmotic dehydration and ultrasound-assisted osmotic dehydration on the state of water, texture, and nutrition of Agaricus bisporus
2017 .
Fei, Pei
|
Lifu, Chen
|
Wenjian, Yang
|
Liyan, Zhao
|
Yong, Fang
|
Ning, Ma
|
Qiuhui, Hu
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article