Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
antioxidant activity
(2)
walnut
(1)
soy sauce
(1)
skipjack tuna
(1)
roe protein isolates
(1)
physicochemical characterization
(1)
food functionality
(1)
antibacterial activity
(1)
angiotensin‐converting enzyme inhibitory
(1)
amino acid
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(2)
2019
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Preparation of soy sauce by walnut meal fermentation: Composition, antioxidant properties, and angiotensin-converting enzyme inhibitory activities
2020 .
Xu, Jie
|
Jin, Feng
|
Hao, Jing
|
Regenstein, Joe M.
|
Wang, Fengjun
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Food functionalities and bioactivities of protein isolates recovered from skipjack tuna roe by isoelectric solubilization and precipitation
2020 .
Cha, Jang Woo
|
Yoon, in Seong
|
Lee, Gyoon-Woo
|
Kang, Sang in
|
Park, Sun Young
|
Kim, Jin-Soo
|
Heu, Min Soo
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Bioactivities of enzymatic protein hydrolysates derived from Chlorella sorokiniana
2019 .
Tejano, Lhumen A
|
Peralta, Jose P
|
Yap, Encarnacion Emilia S
|
Chang, Yu-Wei
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article