Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
vine tea extract
(1)
silver carp
(1)
lipid oxidation
(1)
lipid and protein oxidation
(1)
flavor
(1)
eicosapentaenoic acid (EPA)
(1)
docosahexaenoic acid (DHA)
(1)
cooked mixed pork patties
(1)
carbonyl compounds
(1)
antioxidant activity
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(3)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Trendy e-cigarettes enter Europe: chemical characterization of JUUL pods and its aerosols
2020 .
Mallock-Ohnesorg, Nadja
|
Trieu, Hai Linh
|
Macziol, Miriam
|
Malke, Sebastian
|
Katz, Aaron
|
Laux, Peter
|
Henkler-Stephani, Frank
|
Hahn, Jürgen
|
Hutzler, Christoph
|
Luch, Andreas
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of Saccharomyces uvarum on lipid oxidation and carbonyl compounds in silver carp mince during cold storage
2019 .
Xu, Lina
|
Luo, Yu
|
Fu, Xiangjin
|
Luo, Feijun
|
Xu, Youzhi
|
Sun, Shuguo
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Formation of high molecular weight p62 by CORM-3
2019 .
Aki, Toshihiko
|
Unuma, Kana
|
Noritake, Kanako
|
Hirayama, Naho
|
Funakoshi, Takeshi
|
Uemura, Koichi
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Antioxidant activity of vine tea (Ampelopsis grossedentata) extract on lipid and protein oxidation in cooked mixed pork patties during refrigerated storage
2019 .
Zhang, Xuan
|
Xu, Yu
|
Xue, Hai
|
Jiang, Guo-Chuan
|
Liu, Xue-Jun
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article