Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
superfine grinding
(1)
starch‐based fat replacers
(1)
nutrition and flavor composition
(1)
modified starch
(1)
green tea
(1)
extraction
(1)
dietary fat
(1)
cardiovascular disease
(1)
antioxidant activity
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Nutrition and aroma challenges of green tea product as affected by emerging superfine grinding and traditional extraction
2020 .
Peng, Pai
|
Wang, Linlin
|
shu, Guowei
|
Li, Jianke
|
Chen, Li
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Use of starch-based fat replacers in foods as a strategy to reduce dietary intake of fat and risk of metabolic diseases
2019 .
Chen, Yuwei
|
She, Yongbo
|
Zhang, Ruisan
|
Wang, Jieying
|
Zhang, Xiaohua
|
Gou, Xingchun
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article