Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
cooking oil
(3)
vanaspati
(1)
saturated fat
(1)
red meat
(1)
postmarketing surveillance
(1)
polyunsaturated fatty acids
(1)
plasma fatty acid
(1)
percentage body fat
(1)
oxidative stability
(1)
omega-6 fatty acid
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Online-Volltext
(1)
Erscheinungsjahr
2019
(1)
2018
(1)
2017
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Postmarketing surveillance of the oxidative stability for cooking oils, frying oils, and vanaspati supplied in the retail market
2019 .
Tavakoli, Hamid Reza
|
Naderi, Mehdi
|
Jafari, Seid Mahdi
|
Naeli, Mohammad Hossein
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Dietary source of saturated fat and percentage body fat of patients with type 2 diabetes mellitus: A cross‐sectional study
2018 .
Duarte, Camila
|
Santos, Ana Luiza Teixeira
|
Kirst, Claudia
|
Nunes, Graziela da S
|
Franceschi, Karine
|
Azevedo, Mirela Jobim
|
Zelmanovitz, Themis
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Consumption of Red Meat, but Not Cooking Oils High in Polyunsaturated Fat, Is Associated with Higher Arachidonic Acid Status in Singapore Chinese Adults
2017 .
Seah, Jowy Yi Hoong
|
Gay, Gibson Ming Wei
|
Su, Jin
|
Tai, E-Shyong
|
Yuan, Jian-Min
|
Koh, Woon-Puay
|
Ong, Choon Nam
|
Van Dam, Rob M.
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article