Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
Ácidos grasos
(4)
Fatty acids
(2)
Zea mays L.
(1)
Triacylglycerols
(1)
Triacilglicéridos
(1)
Riego
(1)
Prunus persica
(1)
Phytochemicals
(1)
Peach
(1)
Oxidative stability
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2018
(1)
2017
(3)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Chemical composition and resistance to oxidation of high-oleic rapeseed oil pressed from microwave pre-treated intact and de-hulled seeds
2018 .
Rękas, Agnieszka
|
Wroniak, Małgorzata
|
Siger, Aleksander
|
Scibisz, Iwona
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persica
2017 .
CHAMLI, DORSAF
|
Bootello, Miguel Angel
|
Bouali, Intidhar
|
JOUHRI MEDDEB, Senda
|
BOUKHCHINA, SADOK
|
Martínez Force, Enrique
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Fatty acids profile and nutritional composition of two tropical diatoms from the Costa Rican Pacific Coast
2017 .
Rodríguez Núñez, Karen Elena
|
Toledo, Pedro
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Influence of different irrigation and nitrogen levels on crude oil and fatty acid composition of maize (Zea mays L.)
2017 .
Kaplan, Mahmut
|
KALE, Hasan
|
Karaman, Kevser
|
Ünlükara, Ali
2017
http://purl.org/ontology/bibo/Article