Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
Hinweis zur Zweitveröffentlichung von Zeitschriftenartikeln
Hochschulschriften
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
Lebensmittelallergie
(3)
protein stability
(1)
epitopes
(1)
RT-PCR
(1)
Dau c 1 isoallergen
(1)
vicilin
(1)
mass spectrometry
(1)
circular dichroism
(1)
Pis s 1
(1)
mass spectrometry
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Erscheinungsjahr
2021
(2)
2020
(2)
Institution
Paul-Ehrlich-Institut
(4)
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
A Novel Isoallergen Dau c 1.0401 in Carrot: Stability, Allergenicity, and Comparison with Other Isoallergens
2021 .
Jacob, Thessa
|
Wangorsch, Andrea
|
Vogel, Lothar
|
Reuter, Andreas
|
Mahler, Vera
|
Wöhrl, Birgitta
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Identification of a defensin as novel allergen in celery root: Api g 7 as a missing link in the diagnosis of celery allergy?
2021 .
Wangorsch, Andrea
|
Lidholm, Jonas
|
Mattsson, Lars A.
|
Larsson, Håkan
|
Reuter, Andreas
|
Gubesch, Michaela
|
Gadermaier, Gabriele
|
Bures, Peter
|
scheurer, stephan
|
Ballmer-Weber, Barbara
|
Vieths, Stefan
2021
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Pea (Pisum sativum) allergy in children: Pis s 1 is an immunodominant major pea allergen and presents IgE binding sites with potential diagnostic value
2020 .
Popp, Jasmin
|
Trendelenburg, Valérie
|
Niggemann, Bodo
|
Randow, Stefanie
|
Völker, Elke
|
Vogel, Lothar
|
Reuter, Andreas
|
Spiric, Jelena
|
Schiller, Dirk
|
Beyer, Kirsten
|
Holzhauser, Thomas
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Food Processing Does Not Abolish the Allergenicity of the Carrot Allergen Dau c 1: Influence of pH, Temperature, and the Food Matrix
2020 .
Jacob, Thessa
|
Vogel, Lothar
|
Reuter, Andreas
|
Wangorsch, Andrea
|
Kring, Carolin
|
Mahler, Vera
|
Wöhrl, Birgitta
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article