Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
release kinetics
(1)
rainbow trout fish
(1)
pH sensing
(1)
nonlinear regression
(1)
malondialdehyde
(1)
lipid oxidation
(1)
linear regression
(1)
intelligent packaging
(1)
chemometric analysis
(1)
anthocyanin
(1)
Publikationstyp
Artikel
(2)
Medium
Erscheinungsjahr
2022
(1)
2019
(1)
Institution
2 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Preparation and characterization of an intelligent film based on fish gelatin and Coleus scutellarioides anthocyanin to monitor the freshness of rainbow trout fish fillet
2022 .
Hematian, Fahimeh
|
Baghaie, Homa
|
Mohammadi Nafchi, Abdorreza
|
Bolandi, Marzieh
2022
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comparison of various chemometric analysis for rapid prediction of thiobarbituric acid reactive substances in rainbow trout fillets by hyperspectral imaging technique
2019 .
khoshnoudi, sara
|
moosavi-nasab, marzieh
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article