Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
lipid oxidation
(2)
yeast
(1)
volatile compounds
(1)
ventral muscle
(1)
ultrastructure
(1)
surimi
(1)
silver carp
(1)
principal component analysis
(1)
microwave
(1)
internal ice formation
(1)
Publikationstyp
Artikel
(4)
Medium
Erscheinungsjahr
2022
(1)
2020
(1)
2019
(2)
Institution
4 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Effects of exogenous lipids on gelling properties of silver carp surimi gel subjected to microwave heating
2022 .
Yang, Yiling
|
Meng, Linglu
|
Wang, Yuxin
|
Yan, Bowen
2022
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of red pepper (Zanthoxylum bungeanum Maxim.) leaf extract on volatile flavor compounds of salted silver carp
2020 .
Li, Junke
|
Liu, Qiyi
|
Wang, Jing
|
Liu, Quanwen
|
Peng, Zengqi
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effect of Saccharomyces uvarum on lipid oxidation and carbonyl compounds in silver carp mince during cold storage
2019 .
Xu, Lina
|
Luo, Yu
|
Fu, Xiangjin
|
Luo, Feijun
|
Xu, Youzhi
|
Sun, Shuguo
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Cryoprotective effect of silver carp muscle hydrolysate on baker's yeast Saccharomyces cerevisiae and its underlying mechanism
2019 .
WANG, Faxiang
|
Xiong, Sijia
|
Li, Xianghong
|
Yu, Jian
|
Huang, Yiqun
|
Liu, Yongle
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article