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Food Science Nutrition - 2020 - Samadlouie - Production medium optimization and structural characterization of an.pdf 454,34KB
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1000 Titel
  • Production, medium optimization, and structural characterization of an extracellular polysaccharide produced by Rhodotorula minuta ATCC 10658
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6433248
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Samadlouie - Production medium optimization and structural characterization of an.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 454,34KB
4 MD5 674cf23ecdb6badd113ac5d29c69df9a
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6433249.rdf
1000 Erstellt am 2022-04-27T10:54:15.278+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6433249
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-04-27T10:55:06.831+0200
1000 Interner Name frl:6433249
1000 Objekt bearb. Wed Apr 27 10:54:36 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6433249
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6433249 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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