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Food Science Nutrition - 2020 - Zhang - Kinetics of dicarbonyl compounds formation in glucose‐glutamic acid model of.pdf 1,13MB
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1000 Titel
  • Kinetics of α‑dicarbonyl compounds formation in glucose-glutamic acid model of Maillard reaction
1000 Publikationstyp
  1. |
1000 Bestandteil von frl:6434971
1 Dateiname Food Science Nutrition - 2020 - Zhang - Kinetics of dicarbonyl compounds formation in glucose‐glutamic acid model of.pdf
2 Format application/pdf
3 Größe 1,13MB
4 MD5 fd31cfc89c33a9b78d534b674fcd40e1
1000 Objektart file
1000 Beschrieben durch
1000 @id frl:6434972.rdf
1000 Erstellt am 2022-09-14T13:38:16.354+0200
1000 Erstellt von 286
1000 beschreibt frl:6434972
1000 Bearbeitet von 286
1000 Zuletzt bearbeitet 2022-09-14T13:39:12.595+0200
1000 Interner Name frl:6434972
1000 Objekt bearb. Wed Sep 14 13:38:38 CEST 2022
1000 Vgl. frl:6434972
1000 Oai Id
  1. oai:frl.publisso.de:frl:6434972 |
1000 Sichtbarkeit Metadaten public
1000 Sichtbarkeit Daten public

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