Direkt zum Inhalt
Publisso Logo

Fachrepositorium Lebenswissenschaften

Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften

Suche

Publisso-Menue

  • Publizieren
    • PUBLISSO-System
    • Bücher
      • Policy Bücher
      • Bücher Übersicht
    • Zeitschriften / Artikel
      • Journals Übersicht
    • Serien
      • Policy Serien
      • MAK Collection
    • Kongresse
    • Forschungsdaten
    • Repositorien
      • Fachrepositorium Lebenswissenschaften
        • Publizieren im Fachrepositorium
      • LeibnizOpen
  • Beraten
  • Forschungsdatenmanagement
  • Digitale Langzeitarchivierung
  • Wir für Sie
Filter (Auswahl)
  • 2018 [x]
  • ascorbic acid [x]

Sacherschließung

  • color (2)
  • antioxidant activity (2)
  • weight loss (1)
  • total phenol (1)
  • sensory analysis (1)
  • pear (1)
  • microwave grill (1)
  • lycopene (1)
  • low-fat frying (1)

Publikationstyp

  • Artikel (4)

Medium

Erscheinungsjahr

Institution

4 Treffer
KurzansichtE-Jahraufsteigend sortierenZugriffTypOperations
  • Domestic low‐fat “frying” alternatives: Impact on potatoes composition

    2018 . Santos, Carla S P | Cunha, Sara C | Casal, Susana

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Phytochemicals and syneresis of osmo‐dried mulberry incorporated yoghurt

    2018 . Sigdel, Aliza | Ojha, Pravin | Karki, Tika B

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Influence of drying temperature and storage period on the quality of cherry and plum tomato powder

    2018 . Obadina, Adewale | Ibrahim, Jumoke | Olotu Adekoya, ifeoluwa

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article
  • Comparison the effect of putrescine application on postharvest quality of Pyrus communis cv. “Shah‐Miveh” and “Spadona”

    2018 . Hosseini, Marjan | Babalar, Mesbah | Askari, Mohammad Ali | zahedi, seyed morteza

  • 2018
  •     
  • http://purl.org/ontology/bibo/Article