Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Artikel
[x]
shelf life
[x]
Sacherschließung
whey protein
(1)
shrimp
(1)
nanoparticles
(1)
lactoperoxidase
(1)
fish
(1)
essential oils
(1)
dolphinfish
(1)
cold smoking
(1)
chitosan
(1)
Publikationstyp
Erscheinungsjahr
2019
(2)
2018
(1)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
The combined impact of cold smoking and natural antioxidants on quality and shelf life of dolphinfish (Coryphaena hippurus) fillets
2019 .
Messina, Concetta
|
Bono, Gioacchino
|
Arena, Rosaria
|
Randazzo, Mariano
|
Morghese, Maria
|
Manuguerra, Simona
|
la Barbera, Laura
|
Ozogul, Fatih
|
Sadok, Saloua
|
Santulli, Andrea
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Influence of chitosan nanoparticles and fennel essential oils (Foeniculum vulgare) on the shelf life of Huso huso fish fillets during the storage
2019 .
Maghami, Mohadeseh
|
Motalebi, Abbas Ali
|
Anvar, Seyed Amir Ali
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
The combined effects of lactoperoxidase system and whey protein coating on microbial, chemical, textural, and sensory quality of shrimp (Penaeus merguiensis) during cold storage (4 ± 1°C)
2018 .
Farshidi, Maryam
|
Yousefi, Mohammad
|
Ehsani, Ali
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article