Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
antioxidant activity
[x]
Sacherschließung
ascorbic acid
(3)
total phenolic content
(1)
total phenol
(1)
sucrose
(1)
sensory analysis
(1)
mung bean sprouts
(1)
microwave grill
(1)
low-fat frying
(1)
lactic acid bacteria count
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Medium
Erscheinungsjahr
2019
(1)
2018
(2)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
Sucrose treatment of mung bean seeds results in increased vitamin C, total phenolics, and antioxidant activity in mung bean sprouts
2019 .
Wei, Yingying
|
Wang, Xingxing
|
Shao, Xingfeng
|
Xu, Feng
|
Wang, Hongfei
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Domestic low‐fat “frying” alternatives: Impact on potatoes composition
2018 .
Santos, Carla S P
|
Cunha, Sara C
|
Casal, Susana
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Phytochemicals and syneresis of osmo‐dried mulberry incorporated yoghurt
2018 .
Sigdel, Aliza
|
Ojha, Pravin
|
Karki, Tika B
2018
http://purl.org/ontology/bibo/Article