Direkt zum Inhalt
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Freier Zugang zu Wissensressourcen aus den Lebenswissenschaften
Suche
Publisso-Menue
Publizieren
PUBLISSO-System
Bücher
Policy Bücher
Bücher Übersicht
Zeitschriften / Artikel
Journals Übersicht
Serien
Policy Serien
MAK Collection
Kongresse
Forschungsdaten
Repositorien
Fachrepositorium Lebenswissenschaften
Publizieren im Fachrepositorium
LeibnizOpen
Beraten
Forschungsdatenmanagement
Digitale Langzeitarchivierung
Wir für Sie
Volltexte
Filter (Auswahl)
Sacherschließung
smart packaging
(1)
silver pomfret (Pampus argenteus)
(1)
quality
(1)
physicochemical characteristics
(1)
myofibrillar protein
(1)
lipid oxidation
(1)
intelligent packaging
(1)
high‐temperature short time
(1)
high‐pressure processing
(1)
high hydrostatic pressure‐assisted thawing
(1)
Publikationstyp
Artikel
(3)
Erscheinungsjahr
2020
(1)
2019
(2)
Institution
3 Treffer
Kurzansicht
E-Jahr
Zugriff
Typ
Operations
A quantitative survey of consumer perceptions of smart food packaging in China
2020 .
Li, Ting
|
Lloyd, Kayna
|
Birch, John
|
Wu, Xiaomeng
|
Mirosa, Miranda
|
Liao, Xiaojun
2020
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Comparison of the quality attributes of coconut waters by high‐pressure processing and high‐temperature short time during the refrigerated storage
2019 .
Ma, Yan
|
Xu, Lei
|
Wang, Sujing
|
Xu, Zhenzhen
|
Liao, Xiaojun
|
Cheng, Yongyou
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article
Effects of high hydrostatic pressure‐assisted thawing on the physicohemical characteristics of silver pomfret (Pampus argenteus)
2019 .
Cui, Yan
|
Xuan, Xiaoting
|
Ling, Jiangang
|
Liao, Xiaojun
|
Zhang, Huimin
|
Shang, Haitao
|
Lin, Xudong
2019
http://purl.org/ontology/bibo/Article